Dockor är något många barn gillar att leka med

Något som i stort sett funnits i alla tider, det är dockor i olika varianter. Redan före leksaksindustrins tid, så fanns det ”dockor” gjorda av vedträn, i tygstycken. Att leka med dockor är något barn i alla åldrar ofta gillar att göra. Sedan är det inte ovanligt att det är både pojkar och flickor som gillar dockor, i alla fall under de första åren, innan andra intressen kanske tar vid. Att hitta billiga dockor till ditt barn är lätt. Det eftersom det finns många varianter av dem. Det finns stora och små dockor, babydockor, dyra dockor, billiga dockor och så vidare.

Vad för docka du ska satsa på till ditt barn, det beror lite på vad för ålder han eller hon är i samt vad för lekar de gillar att göra. Det finns ju allt från bebisdockor till Barbie samt även actionfigurer, som är lite mer av docka för äldre pojkar. Om du vill ha bra förslag på billiga dockor för ditt barn, fortsätt då läsa.

Satsa på en bra docka för ditt barn

Kanske det är så att ditt barn själv har sagt att han eller hon önskar sig en docka? Kanske till och med specifikt talat om vad för slags docka? Om inte, så har vi flera bra förslag på billiga dockor du kan satsa på att köpa. Den docka som oftast är bra allra först, för de minsta barnen, det är mjuka tygdockor. Det utan små delar som kan lossna eller stoppas i munnen. När barnen är i 3 års åldern, så uppskattas det ofta att leka med en så kallad bebisdocka. Gärna en som kan låta, säga att den är hungrig och att det låter när den kissar. Ofta finns det då tillbehör som potta, nappflaska med mera. Det är även smart att köpa till en dockvagn som barnen kan köra ”bebisen” i.

Andra bra dockor

Utöver bebisdockan så finns det ju en hel del andra dockor. Det finns både stora och små dockor. En klassisk docka är så klart Barbie, samt vänner till henne, som Ken eller Skipper. Det finns även en massa tillbehör för dessa dockor, så som hus, bil, kläder med mera.

En uppskattad docka, det är de dockor som man leker med i dockskåp. Ofta kan man köpa en hel familj, med mamma, pappa, barn. Sedan så klart bra att ha ett dockskåp, fylld med möbler och annat. Ett dockskåp kan barnen leka med i många år.

Är ditt barn lite äldre, så kan en sminkdocka eller frisyrdocka vara bra alternativ. Då kan man ofta sminka dem, göra frisyrer och så vidare.

Sedan finns det även dockor, som baserats på film, tv och sagor. Det finns till exempelvis dockor från Monster High, så väl som dockor från Frost, då bland annat Elsa och Anna.

Du som vill köpa billiga dockor till ditt barn, du har mycket att välja på om du kikar in på Billig Lek, som är en mycket bra leksaksbutik på nätet.

Call Us